Kaukokiidon halli korjattiin – avaimet käteen!

Turun rakennusvalvonta asetti Varsinais-Suomen Kaukokiito Oy:n 2000 m²:n hallin nelisen vuotta sitten käyttökieltoon. Syynä tähän oli jatkuvat ongelmat ko. hallivalmistajan (Nordic Hall, Korato) rakenteissa. Tämä halli olikin jo toinen, jonka korjasimme Turussa.

Aloitimme suunnittelun ennen juhannusta ja loppusiivous suoritettiin hieman syyskuun puolen välin jälkeen. Nopean korjausprojektin mahdollistivat erittäin pitkälle esivalmistetut osat sekä ainutlaatuinen suunnitelma, jossa työmaalla ei tarvittu ainuttakaan työmaahitsiä eikä porattua reikää! Näin työn laatu saatiin pidettyä hyvin korkealla tasolla, kun työmaalla asennustyö oli mietitty valmiiksi. Lisäksi korjauskustannukset olivat Varsinais-Suomen Kaukokiito Oy:n varatoimitusjohtaja Jarmo Liljan mukaan hyvinkin edulliset.

On mukavaa tehdä projektit hyvin ja ammattimaisten toimijoiden kanssa. Siispä suuret kiitokset välitämme myös Aurajoki Oy:n mahtavalle porukalle, joka kiireistään huolimatta onnistui kuumasinkitsemään teräsosamme ripeästi! Kiitämme myös Turun rakennusvalvontaa, joka suhtautui suunnitelmiin ja toteutukseen erittäin asiallisesti.

Nordic Hall ja Korato -tyyppisten hallien korjaukset avaimet käteen -periaatteella. Turvallisuuden lähtökohdista – aina varmalla puolella – vain Hovisuunnittelijoilta!