Pirkkalan jäähallin rungon vahvistaminen valmistui aikataulussa

Päivitys 15.4.2019

Nordic Hall’n (Korato) rakentamat jäähallit ovat yleisiä Suomessa. Viime vuonna korjasimme kaksi liikuntahallia Porvoossa ja nyt on vuorossa Pirkkalan jäähallin vahvistaminen. Korjaustoimenpiteiden yhteydessä halliin asennetaan myös automaattinen katon taipuman mittaus- ja hälytysjärjestelmä turvallisuuden parantamiseksi.

Korjaussuunnittelu on käynnistetty marraskuussa 2018 ja työmaan aloitamme heti sään salliessa keväällä 2019. Urakka toteutetaan kokonaisvastuurakentamisena (ns. avaimet käteen).

Jäähalli on pinta-alaltaan n. 2400 m² ja päämitat ovat 35 x 68 m. Runko on teräsrakenteinen.

Pirkkalan jäähalli


Päivitys 19.4.2019 – TYÖMAA KÄYNNISSÄ!

Olemme aloittaneet jäähallin korjauksen 25.3.2019. Jäähalliin asennetaan kymmeniä tonneja uusia vahvistavia rakenneosia, mm. 72 kpl vanhaa kattorakennetta lujittavaa teräsristikkoa. Korjausten avulla hallin kuormankestävyys kymmenkertaistuu!

Työskentelemme hallilla myös iltaisin ja joskus viikonloppuisin, mutta pyrimme aiheuttamaan mahdollisimman vähän meluhaittaa ja ajoittamaan äänekkäimmät työt klo 9-15 ajalle.

Työmaa valmistuu juhannukseen mennessä.
Pirkkalan jäähalli

DJI_0070-2


Päivitys 1.7.2019 – TYÖMAA VALMISTUI!

Pirkkalan jäähallin rungon vahvistaminen on valmistunut aikataulussa. Kiitämme yhteistyökumppaneitamme hienosti onnistuneesta projektista!

Erityiskiitokset:

Kiitokset myös hallin käyttäjille kärsivällisyydestä rakennusaikana!